Novinky

09.04.2019

Velikonoce 2019 zelené pivo

Velikonoce se zeleným pivem... Srdečně vás zveme na tento lahodný nápoj, který budeme podávat od čtvrtka 18.4.2019 

28.01.2019

Svatý Valentýn 2019

VALENTÝNSKÉ MENU

 

Předkrm:

 

 

Grilované tygří krevety s kokosovou majonézou a avokádem, trhaný salátek s limetou, rozpečená ciabatta

139,-

 

Hlavní chody:

 

Kachní prsíčko s višňovou omáčkou,

hráškovo-mátové purée, marinovaný polníček

269,-

 

Filet z norského lososa v bylinkovo-pistáciové krustě se

salátkem z černé čočky Belugy, opačené cherry rajčátka, rukola

279,-

 

Grilovaný hovězí Flank steak s krémovými žampiony a

omáčkou Grand Marnier, bramborové chipsy

329,-

 

 

Dezert:

 

Creme brulée s vanilkou a křupavou krustou,

mangovo-ananasový chutney

 89,-

 

Krém z mascarpone s čerstvými jahodami, smetanou a

máslovými sušenkami

79,-

 

Sklenka šumivého sektu s čerstvou jahodou

45,-

 

 

21.10.2018

Martinské hody v Kyjově

 

SVATOMARTINSKÉ KYJOVSKÉ HUSÍ A KACHNÍ HODY 2018

 

SVATOMARTINSKÉ MENU

Předkrmy:

 

Domácí kachní paštika s hruškovým chutnay a mandlemi,

domácí houska

95,-

 

 

Hlavní chody:

 

Pomalu dozlatova pečené kachní stehno v sádle se staročeským červeným

zelím a domácím bramborovým knedlíkem

195,-

 

Pomalu dozlatova pečené husí stehno v sádle s dušeným bílím zelím,

domácí bramborové noky restované na cibulce

248,-

 

Filírovaná kachní prsíčka s omáčkou z čerstvých pomerančů a

likérem Grand Marnier servírované s bramborovými lupínky

234,-

 

Grilovaná husí prsa na bramborovo-dýňové purée s glazovanou zeleninkou

na bílém víně a rozmarýnu

264,-

 

Dezert:

 

Domácí limetkový cheesecake s borůvkami

89,-

 

                   Créme brulee s křupavou karamelovou krustou, lesní ovoce

  85,-

 

 

 

Těšíme se na Vaši návštěvu

28.03.2018

Zelené pivo


31.01.2018

Svatý Valentýn

Vážení hosté,
den svatého Valentýna je oslavou lásky a dobré jídlo k němu rozhodně patří, proto pozvěte své milované na vybrané lahůdky, které jsme pro Vás s láskou připravili! Menu podáváme od 14.2 - 17.2.2018.
Těšíme se na Vás. :-)
Rezervace na tel. čísle: 777 321 510

Z naší zamilované nabídky jsme pro Vás připravili:

Předkrm:

Lehký salátek z rukoly a polníčku

s grilovanými tygřími krevetami a cherry rajčátky,

domácí sezamová houstička

119,-

 

 

Polévka:

Krém z dýně Hokaido s lanýžovým olejem 

a pečenými dýňovými semínky

 59,-

 

Hlavní chody:

Filírovaný hovězí Flank steak se směsí žampionů Portobelo

a sušených rajčat restovaných na potrském víně,

jemné batátové pureé

319,-

 

Filet z norského lososa s jemnou limetkovou omáčkou

na bílém víně s řeřichou, bramborové lasagne

269,-

 

Vepřová panenka plněná švestkou zabalená v parmské šunce

s rozmarýnovým glazé, smažené bramborové chipsy

219,-

 

Dezerty:

Čokoládový krém s jahodami a pistáciemi

79,-

Domácí citronový cheesecake zdobený čerstvými malinami

85,-

 

Sklenička vychlazeného sektu s čerstvou jahodou

45,-

11.11.2017

SVATOMARTINSKÉ KYJOVSKÉ HUSÍ A KACHNÍ HODY 2017


11.02.2017

SVATÝ VALENTÝN

Vážení hosté,
den svatého Valentýna je oslavou lásky a dobré jídlo k němu rozhodně patří, proto pozvěte své milované na vybrané lahůdky, které jsme pro Vás s láskou připravili! Menu podáváme od 11.2 - 14.2.2016.
Těšíme se na Vás. :-)
Rezervace na tel. čísle: 777 321 510

 

Z naší Valentýnské nabídky pro Vás máme připraveno:

                                                               Valentýnské menu

 

 

Předkrm:

Lehký salátek z rukoly a polníčku

s grilovanými tygřími krevetami a cherry rajčátky,

domácí sezamová houstička

119,-

 

 

Polévka:

Krém z dýně Hokaido s lanýžovým olejem 

a pečenými dýňovými semínky

 59,-

 

Hlavní chody:

Filírovaný hovězí Flank steak se směsí žampionů Portobelo

a sušených rajčat restovaných na potrském víně,

jemné batátové pureé

319,-

 

Filet z norského lososa s jemnou limetkovou omáčkou

na bílém víně s řeřichou, bramborové lasagne

269,-

 

Vepřová panenka plněná švestkou zabalená v parmské šunce

s rozmarýnovým glazé, smažené bramborové chipsy

219,-

 

Dezerty:

Čokoládový krém s jahodami a pistáciemi

79,-

Domácí citronový cheesecake zdobený čerstvými malinami

85,-

 

Sklenička vychlazeného sektu s čerstvou jahodou

45,-

 

 

 

 

11.11.2016

SVATOMARTINSKÉ KYJOVSKÉ HUSÍ A KACHNÍ HODY 2016

Vážení hosté,
hody jsou za dveřmi a tradice je krásné dodržovat. Proto jsme pro Vás připravili opět lahodné dobrůtky z husiček a kachniček. Tak přijďte naplnit svá bříška. Těšíme se na Vás.
Tým Restaurace BONANZA

Rezervace na tel.:777321510

04.11.2016

Zvěřinové hody

Vážení hosté, je podzim čas zvěřinek. Náš šéfkuchař si pro Vás připravil

zvěřinové menu, ve kterém si každý určitě vybere dle své chuti. Samozřejmě

nebude chybět sladká tečka. Stůl si můžete rezervovat na tel.: 777 321 510

30.04.2016

Sushi a japonská kuchyně s Markem Horou

Vážení hosté,
opět jsme pro Vás připravili báječný relaxační večer plný pohody a výborného jídla ve stylu JAPONSKO. Podávat se budou vybraná tradiční japonská jídla a nezměrné množství SUSHI. Kdo jiný by pro Vás mohl tyto tradiční pochutiny připravovat nežli Vámi již známý a bezpochyby nejvíce uznávaný sushimaster nejen ve Své restauraci Yamato, Marek Hora. Je nám velkou ctí, že přijal pozvání, aby i do tak malebného koutku jižní moravy, jako je Kyjov, přijel a uvařil. :-)
Těšíme se na Vaši hojnou účast.

Vstupenky jsou již v předprodeji v Restauraci Bonanza.
Info na tel. č. 777/321 51