Novinky

15.05.2020

Zahrádka otevřena

Na zítřek jsme vám objednali sluníčko takže se budeme těšit na naši zahrádce. Veškeré jídlo Vám samozřejmě rádi zabalíme i na doma :)

Těšíme se Restaurace Bonanza

14.02.2020

Svatý Valentýn 2020

Valentýnské menu

 

Předkrm

Kachní játra na másle a červeném víně s houbovým tartarem,

domácí houska, marinovaná rukola

139,-

 

Hlavní chody

Filírovaná kachní prsíčka s jemným batátovým purée,

glazovaná zelenina na bílém víně a rozmarýnu

249,-

 

 

 

Filet z norského lososa s omáčkou z citronového másla,

zkaramelizované plátky citronu a opečené cherry rajčátka,

mačkaný brambor s petrželkou

279,-

 

 

 

Grilovaný hovězí Flank steak – medium s restovanými

lesními houbami na šalotce a česneku,

domácí hranolky

319,-

 

Dezert

 

Domácí čokoládová pěna s koňakem ,

čerstvé maliny, cukrová máta

85,-

 

Sklenka sektu s čerstvou jahodou

45,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

03.11.2019

SVATOMARTINSKÉ KYJOVSKÉ HUSÍ A KACHNÍ HODY 2019

 

 

Svatomartinské menu

Předkrm:

Domácí kachní paštika s hruškovým chutnay a

mandlemi,domácí houska

99,-

 

 

Hlavní chody:

 

Pomalu dozlatova pečené kachní stehno v sádle se staročeským červeným

zelím a domácím bramborovým knedlíkem

205,

 

Pomalu dozlatova pečené husí stehno v sádle s dušeným bílím zelím,

domácí bramborové noky

255,-

 

Filírovaná kachní prsíčka s omáčkou z čerstvých pomerančů a

likérem Grand Marnier, zapečené mačkané brambory s pancettou

244,-

 

Grilovaná husí prsa na bramborovo-dýňové purée s glazovanou zeleninkou

na bílém víně a rozmarýnu

274,-

 

Dezert:

 

Domácí limetkový cheesecake s borůvkami

89,-

 

Domácí bramborové šišky s cukrovým mákem přelité máslem

75,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11.08.2019

XX. Slovácký rok Kyjov

 

Slovácký rok

Polévky: Kuřecí vývar s domácími játrovými knedlíčky s nudlemi a zeleninkou 45,-

Krémová česnečka s topinkou 49,-

 

Hotová jídla:

150g Svíčková na smetaně se špikovaným hovězím masem, domácí brusinková redukce, kynutý knedlík 185,-

150g Zvěřinový guláš s červenou cibulí,

kynutý knedlík / domácí bramboráčky 195,-

150g Moravský vrabec, dušené bílé zelí, domácí bramborový knedlík 159,-

150g Pomalu tažená hovězí líčka na červeném víně s restovanou kořenovou zeleninou, máslová bramborová kaše 195,-

 

Minutky:

100g Čerstvé tagliatelle s jemnou hříbkovou omáčkou, grilované medailonky z vepřové panenky, strouhaný parmazán 179,-

200g Medailonky z vepřové panenky s hříbkovou omáčkou s kapkou smetany, mačkaný brambor s petrželkou, fresh salátek 219,-

200g Medailonky z vepřové panenky na portském víně s brusinkami, máslová bramborová kaše, fresh salátek 219,-

200g Kuřecí rolka plněná sušenými rajčaty s jemnou smetanovou omáčkou s bylinkami, pečená rýže, fresh salátek 195,-

200g Kuřecí prsíčko na grilu balené ve slanině s bylinkovou omáčkou, pečená kukuřice na másle, hranolky julienne, fresh salátek 195,-

150g Smažená kuřecí prsíčka v trojobale, bramborová kaše, fresh salátek 159,-

150g Smažený vepřový řízek z kotlety v trojobale, lehký bramborový salát s cibulkou a okurkem bez majonézy 169,-

100g Smažený eidam, vařený brambor s máslem, domácí tatarská omáčka 155,-

 

Saláty:

Salát alá Cesar s kuřecím masem smaženým v kukuřičných lupíncích, strouhaný parmazám, bazalkové krutony, ančovičkový dressing 165,-

Těstovinový salát s grilovaným kuřecím masem, čerstvou zeleninou, bazalkovým pestem a hořčičným dressingem 159,-

 

 

Dezert:

 

Domácí čokoládový dort z bruselské čokolády s vanilkovou zmrzlinou, malinová omáčka, cukrová máta 85,-

Vyšlehané mascarpone se smetanou s lesním ovocem a máslovými sušenkami 79,-

Zmrzlinový pohár dle nabídky s ovocem, domácí šlehačkou a čokoládou 75,-

 

 

09.04.2019

Velikonoce 2019 zelené pivo

Velikonoce se zeleným pivem... Srdečně vás zveme na tento lahodný nápoj, který budeme podávat od čtvrtka 18.4.2019 

28.01.2019

Svatý Valentýn 2019

VALENTÝNSKÉ MENU

 

Předkrm:

 

 

Grilované tygří krevety s kokosovou majonézou a avokádem, trhaný salátek s limetou, rozpečená ciabatta

139,-

 

Hlavní chody:

 

Kachní prsíčko s višňovou omáčkou,

hráškovo-mátové purée, marinovaný polníček

269,-

 

Filet z norského lososa v bylinkovo-pistáciové krustě se

salátkem z černé čočky Belugy, opačené cherry rajčátka, rukola

279,-

 

Grilovaný hovězí Flank steak s krémovými žampiony a

omáčkou Grand Marnier, bramborové chipsy

329,-

 

 

Dezert:

 

Creme brulée s vanilkou a křupavou krustou,

mangovo-ananasový chutney

 89,-

 

Krém z mascarpone s čerstvými jahodami, smetanou a

máslovými sušenkami

79,-

 

Sklenka šumivého sektu s čerstvou jahodou

45,-

 

 

21.10.2018

Martinské hody v Kyjově

 

SVATOMARTINSKÉ KYJOVSKÉ HUSÍ A KACHNÍ HODY 2018

 

SVATOMARTINSKÉ MENU

Předkrmy:

 

Domácí kachní paštika s hruškovým chutnay a mandlemi,

domácí houska

95,-

 

 

Hlavní chody:

 

Pomalu dozlatova pečené kachní stehno v sádle se staročeským červeným

zelím a domácím bramborovým knedlíkem

195,-

 

Pomalu dozlatova pečené husí stehno v sádle s dušeným bílím zelím,

domácí bramborové noky restované na cibulce

248,-

 

Filírovaná kachní prsíčka s omáčkou z čerstvých pomerančů a

likérem Grand Marnier servírované s bramborovými lupínky

234,-

 

Grilovaná husí prsa na bramborovo-dýňové purée s glazovanou zeleninkou

na bílém víně a rozmarýnu

264,-

 

Dezert:

 

Domácí limetkový cheesecake s borůvkami

89,-

 

                   Créme brulee s křupavou karamelovou krustou, lesní ovoce

  85,-

 

 

 

Těšíme se na Vaši návštěvu

28.03.2018

Zelené pivo


31.01.2018

Svatý Valentýn

Vážení hosté,
den svatého Valentýna je oslavou lásky a dobré jídlo k němu rozhodně patří, proto pozvěte své milované na vybrané lahůdky, které jsme pro Vás s láskou připravili! Menu podáváme od 14.2 - 17.2.2018.
Těšíme se na Vás. :-)
Rezervace na tel. čísle: 777 321 510

Z naší zamilované nabídky jsme pro Vás připravili:

Předkrm:

Lehký salátek z rukoly a polníčku

s grilovanými tygřími krevetami a cherry rajčátky,

domácí sezamová houstička

119,-

 

 

Polévka:

Krém z dýně Hokaido s lanýžovým olejem 

a pečenými dýňovými semínky

 59,-

 

Hlavní chody:

Filírovaný hovězí Flank steak se směsí žampionů Portobelo

a sušených rajčat restovaných na potrském víně,

jemné batátové pureé

319,-

 

Filet z norského lososa s jemnou limetkovou omáčkou

na bílém víně s řeřichou, bramborové lasagne

269,-

 

Vepřová panenka plněná švestkou zabalená v parmské šunce

s rozmarýnovým glazé, smažené bramborové chipsy

219,-

 

Dezerty:

Čokoládový krém s jahodami a pistáciemi

79,-

Domácí citronový cheesecake zdobený čerstvými malinami

85,-

 

Sklenička vychlazeného sektu s čerstvou jahodou

45,-

11.11.2017

SVATOMARTINSKÉ KYJOVSKÉ HUSÍ A KACHNÍ HODY 2017